Foto’s en video’s uit Washington
Bovenstaande foto is van de gevel van het Pentagon na de inslag van een Boeing 757. Nergens is een brokstuk te zien van een passagiersvliegtuig dat volgens de Amerikaanse regering tegen de gevel is gevlogen.
Contact : mail@911deanderewaarheid.nl
Bovenstaande foto’s zijn van direct na de inslag. Nergens een spoor van een passagiersvliegtuig. De instorting rechtsonder gebeurde ruim na de inslag. De foto linksboven komt uit een beeldenserie van het moment van de inslag. Zie aanvulling BOEK 1 nr.01 voor een uitgebreide uitleg over deze beelden.
In bovenstaande foto’s zijn analyses weergegeven. Uit deze analyses blijkt dat het absoluut onmogelijk is dat een passagiersvliegtuig tegen de gevel vloog. Over de explosies die in het Pentagon zijn gehoord is veel te doen. Deze explosies vernietigden onder andere de afdeling financiële administratie, ruim buiten het inslaggebied.
Uit bovenstaande video-fragmenten met daarbij een uitgebreide analyse is duidelijk op te maken dat er geen passagiersvliegtuig inslaat, maar een veel kleiner (ca 4,0meter lang) projectiel. Waarom de ca 80 stuks in beslag genomen videobanden en/of de opnames die met de camera’s die op de dakrand stonden zijn gemaakt niet worden vrijgegeven is wel duidelijk.
Klik op het “play” symbool bovenstaande foto voor een video van de inslag van de cruise-missile in de gevel van het Pentagon.
Van de inslag zijn meerdere getuigenverklaringen bekend waarbij getuigen aangeven een cruise-missile te hebben gezien.
Klik op het “play” symbool voor één van deze getuigen.