De boeken “9/11 DE ANDERE WAARHEID” deel 1 en deel 2 :
BOEK deel 1
BOEK deel 2
BOEKEN “9/11 DE ANDERE WAARHEID” BESTELLEN :
De boeken zijn gedrukt in een gelimiteerde oplage van 300 stuks in een luxe versie. De boeken zijn voorzien van een harde kaft en zijn handmatig genaaid ingebonden.
De afmeting van beide boeken is ca 24,5 X 32,5 cm.
De boeken kosten per stuk € 37,50 excl. verzendkosten. De verzendkosten zijn € 5,= voor een brievenbuspakket.
Een boek (deel 1 of deel 2) kost € 42,50 incl. verzendkosten binnen Nederland. Samen met het boek ontvangt u ook de beschikbare aanvullingen.

Een set boeken (deel 1 en 2) kost € 80,= incl. verzendkosten binnen Nederland. Samen met de boeken ontvangt u ook de beschikbare aanvullingen.
U kunt direct € 42,50 of € 80,= overmaken naar : NL04 ASNB 8831 0554 96 t.n.v. F.Smits. Stuur los daarvan een emailadres met uw NAW (naam, adres, woonplaats) naar onderstaand emailadres. Wij kunnen dan uw emailadres koppelen aan de track+trace code van de DHL.
Na ontvangst van de betaling worden de boeken naar het opgegeven verzendadres verzonden. LET OP: Voor België geldt een toeslag van 1x € 4,00 per pakket.
Indien u alle drie de boeken besteld wordt dit als een pakket verzonden.
mail@911deanderewaarheid.nl
Contact : mail@911deanderewaarheid.nl
Het boek “MYTHES” :  (verkrijgbaar vanaf 04 augustus 2021)
BOEK ´MYTHES´ BESTELLEN :
Het boek  ´MYTHES´ is vooralsnog in een beperkte (proefdruk) oplage gedrukt. Het boek heeft een afmeting van 15 x 23 cm en heeft ca 440 pagina´s. Het boek behandelt niet alleen de 9/11 aanslagen en enkele van de reacties op de conclusies uit diverse onderzoeken dat deze false flag zijn, maar ook een aantal andere bijbehorende mythes, zoals de mythe van Air France vlucht 8969 en de mythe van Al Qaida en Osama bin Laden. Daarnaast is een extra hoofdstuk toegevoegd over de mythe van SARS. Ondanks dat het boek te dik is om als brievenbuspakket te kunnen worden verzonden en deze als pakket moet worden verzonden is de kostprijs voor deze druk inclusief verzending extra laag gehouden.
Het boek kost € 18,50 incl. verzendkosten binnen Nederland. U kunt direct € 18,50 overmaken naar : NL04 ASNB 8831 0554 96 t.n.v. F.Smits. Stuur los daarvan een email met uw NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) naar bovengenoemd emailadres. Wij kunnen dan uw emailadres koppelen aan de track+trace code van de DHL.
Heeft u vragen, of wilt u het boek laten signeren, stuur dan gelijk met de betaling tevens een mail met uw voornaam (of voornaam van degene voor wie het boek bestemd is) en nogmaals uw NAW-gegevens naar :
mail@911deanderewaarheid.nl
Na ontvangst van de betaling worden de boeken naar het opgegeven verzendadres verzonden. LET OP: Voor België geldt een toeslag van 1x € 4,00 per pakket.
BOEK MYTHES BOEK MYTHES
BOEK MYTHES
BOEK MYTHES
Gratis Boeken