De aanvullingen voor de boeken deel 1 en deel 2 :
Naar aanleiding van de boeken, lezingen en de informatie die op de website staat, worden regelmatig vragen gesteld over uiteenlopende zaken. Deze vragen worden indien nodig beantwoord in een aanvulling voor de boeken deel 1 en deel 2.
Onderstaand zijn een aantal aanvullingen gegeven die door op de foto te klikken volledig kunnen worden bekeken.   
Aanvulling 1-01
Aanvulling boek deel 1 nr 01 :
Naar aanleiding van een vraag over meer gedetailleerde informatie over de cruise-missile die het Pentagon invloog, wordt in deze aanvulling de analyse van de vrijgegeven film fragmenten zeer nauwkeurig besproken.  
Klik op de foto voor de gehele aanvulling. Op de home-page staat een link naar de foto’s en video’s uit Washington.
Aanvulling 1-02 Aanvulling 1-03 Aanvulling 2-01 Aanvulling 2-02 Aanvulling 2-03
Aanvulling boek deel 1 nr 02 :
Aanvulling boek deel 1 nr 03 :
Aanvulling boek deel 2 nr 01 :
Aanvulling boek deel 2 nr 02 :
Aanvulling boek deel 2 nr 03 :
Naar aanleiding van een vraag over meer gedetailleerde informatie over de passagiersvliegtuigen en de passagiers, wordt in deze aanvulling meer informatie getoond over de vertrek-tabellen van de betreffende luchthavens waar de passagiersvliegtuigen zijn vertrokken. Ook wordt er meer informatie verstrekt over bewijzen dat de vliegtuigen van United Airlines na 9/11 2001 nog gewoon hebben gevlogen.
Klik op de foto voor de gehele aanvulling.
Naar aanleiding van een vraag over meer gedetailleerde informatie over een mogelijk tweede en derde brokstukken-locatie nabij Shanksville wordt in deze aanvulling meer informatie verstrekt. De meest opvallende vondst is die van een paspoort en een sjaaltje van één van de kapers bij Indian Lake, ongeveer 12km van de crash-locatie.  
Klik op de foto voor de gehele aanvulling.
Naar aanleiding van de vraag waarom het infrarood doelaanwijzerpunt op de gevel boven de plek van de inslag zichtbaar is, wordt in deze aanvulling het antwoord gegeven.
Klik op de foto voor de gehele aanvulling. Op de home-page staat een link naar de foto’s en video’s uit New York.
Naar aanleiding van een vraag over meer gedetailleerde informatie over het “NOSE-OUT” moment en de “Plasma- Techniek” wordt in deze aanvulling meer informatie verstrekt.
Klik op de foto voor de gehele aanvulling. Op de home-page staat een link naar de foto’s en video’s uit New York.
Naar aanleiding van een vraag over meer gedetailleerde informatie over de natuurkundige wetten die van toepassing zijn bij een botsing tussen een vliegtuig en een gebouw, wordt in deze aanvulling meer informatie verstrekt over de wet van NEWTON en op welke wijze een botsing tussen een passagiersvliegtuig en een gebouw volgens deze natuur-kundige wetten zou moeten verlopen.
Klik op de foto voor de gehele aanvulling.
Contact : mail@911deanderewaarheid.nl