Dik Kok
Reacties BOEK MYTHES Vragen & Antwoorden boeken

BESTELLEN

VRAGEN & ANTWOORDEN

REACTIES

MYTHES

GRATIS BOEKEN

Gratis Boeken
Contact : mail@911deanderewaarheid.nl

Op deze pagina behandel ik een aantal vragen en antwoorden die mij zijn toegezonden. Het is niet mogelijk om alle vragen te beantwoorden, bovendien beantwoord ik op deze pagina alleen algemene vragen.

VRAAG & ANTWOORD 1:

De video `06 - What Planes?´ staat niet meer op YouTube. Is deze nog te vinden?

Zeker, hij staat op www.bitchute.com.

 

VRAAG & ANTWOORD 2:

Bestaat het plakboek met krantenknipsels nog?

Onderstaand een aantal foto´s van krantenknipsels uit het plakboek. Ik schrok zelf ook weer van de tekst die in de krant bij een aantal foto´s stond. Ik heb een aantal teksten uitvergroot.

 

 

Bij bovenstaande krantenknipsels staat bijgeschreven dat het om een impressie en een fantasie gaat, die exact overeenkwamen met de televisie beelden.

 

De televisiebeelden waren echter bijzonder vaag. Er waren zoals wordt aangegeven weliswaar menselijke figuren met helm en vizier op herkenbaar, maar ook niet meer dan dat.

 

Mooi verhaal bij de tekening in bovenstaand knipsel is dat de astronauten gebruikt maakten van een kleine atoomgenerator als krachtbron, die radioactiviteit omzet in elektrische energie en die een langdurige werking van de apparatuur garandeert. Het was een onderdeel van het ALSEP-pakket. Gelukkig staat bij de foto dat het hier slechts om een fantasie gaat van de Grumman-fabriek.

Natuurlijk is het toeval dat de astronauten een filmrolletje op de maan achterlieten.

Dat was natuurlijk jammer. Een aantal mensen zullen zich herinneren dat er wel vaker een filmrolletje met belangrijk bewijsmateriaal bij de overheid is zoekgeraakt.

 

Wie kijkt naar de haarscherpe foto ´Earthrise´ die ook in het boek ´Mythes´ staat, zal zich afvragen waarom we in de ruimte in 1968 met de Apollo 8 wel haarscherpe foto´s konden maken en bij alle maanlandingen opeens niet meer.